Glutenfri Vinbärsfylld kokos & vaniljrulle

Recept av annemon

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Glutenfri Vinbärsfylld kokos & vaniljrulle!

Glutenfritt

Typ: Övrig
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt Blanda kokos, potatismjöl och bakpulver. Vänd ner detta i äggvispet. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, 30x40cm.
  2. 2. Grädda mitt i ugnen ca 5 min, prova med sticka att kakan är torr. Strö kokos på ytan och stjälp upp den på bakpapper. Låt kakan svalna med långpannan som lock.
  3. 3. Fyllningen: Rör smör och florsocker smidigt, klicka i vaniljkrämen lite i taget. Bred krämen på kakan. Strö över bären och rulla ihop. Svep in i folie och förvara kallt.

Skapat 2011-04-04 av annemon, 120 visningar, 17 utskrifter. Källa: Hemmets Veckotidning

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

  3 ägg
  2 dl strösocker
  3 dl riven kokos
  3/4 dl potatismjöl
  1½ tsk bakpulver
  75 g smör, rumstempererat
  1½ dl florsocker
  1½ dl vaniljkräm
  2 dl röda vinbär
  ugn 200 grader


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.