Varm Rödkål

Recept av Dee

Recept: Varm Rödkål

INGREDIENSER

portioner/st.
0,5 st  rödkål
1 dl  vatten
2 msk  japansk soya
1 msk  rödvinsvinäger
2,5 msk  ljus sirap
1 nypa  vitpeppar
1 nypa  salt
3 st  nejlikor
1 msk  rapsolja eller olivolja
Betyg: Bli först med att betygsätta Varm Rödkål!

För Julbordet

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Etiketter: rödkål

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. stek rödkålen i stekpanna med oljan till den blivit mjuk. Koka upp resten av ingredienserna i en kastrull. Häll sedan spadet i stekpannan och låt rödkålen suga åt sig saften. rödkålen kan stå och puttra på låg värme i ca 30 min. smaka av och späd eventuellt med mer vatten.

Skapat 2009-01-11 av Dee, 4517 visningar, 80 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

0,5 st  rödkål
1 dl  vatten
2 msk  japansk soya
1 msk  rödvinsvinäger
2,5 msk  ljus sirap
1 nypa  vitpeppar
1 nypa  salt
3 st  nejlikor
1 msk  rapsolja eller olivolja


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.