Ugnsstekt fläskfilé med ädelost

Recept av Primula 1

INGREDIENSER

portioner/st.
600 gram  fläskfilé
Betyg: 3.4/5 (17 röster, 22 kommentarer)

En snabb, enkel och festlig rätt.

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Ugn
Förberedelser: 10 min.
Tillagningstid: 40 min.
Total tid: 50 min.
Etiketter: Fläskfilé, kött

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Helstek fläskfilén i stekpanna för att få en yta Skiva upp den och lägg den i en smord ugnsfast form, täck den med tunna skivor ädelost. Såsen: 50 gr smör, en köttbuljongtärning och grädde (mängd efter personer) häll i ljus majzena tills den blir lagom simmig. Smaksätt med ädelost efter behag. In med filén i ugnen (mitten 225gr) strax innan den är färdig (ca76 grader) så häll såsen i formen. Servera med hasselbackspotatis, haricots verts, kokta morötter och en sallad

Skapat 2010-10-31 av Primula 1, 80889 visningar, 4569 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

600 gram  fläskfilé


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.