Ugnspäron med hallon och vit choklad

Recept av Gäst

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Ugnspäron med hallon och vit choklad!

God och lagom söt efterrätt

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 250 grader och grillvärme. Låt hallonen tina något och låt päronen rinna av. Lägg 2 st päronhalvor i varje portionsskål och fördela hallonen på päronen. Bryt chokladen och fördela jämnt i skålarna och ställ de rätt högt in i ugnen. Det tar inte lång stund när de är färdiga, chokladen ska få lite färg.

Skapat 2010-04-14 av Gäst, 737 visningar, 2 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  päronhalvor( från burk)
2 dl  frysta hallon
55 gram  vit choklad


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.