Tunnbröd i stekpanna

Recept av meet

Recept: Tunnbröd i stekpanna

INGREDIENSER

portioner/st.
5 dl  vetemjöl
2 dl  rågsik
1 msk  bakpulver
1 tsk  salt
2 msk  flytande smör & rapsolja (Arla)
1 msk  honung
4 dl  lättfil
Betyg: 4.5/5 (9 röster, 4 kommentarer)

Enkelt och gott tunnbröd.

Typ: Bröd
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Bakat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
  2. 2. Rör ner smör, honung, filmjölk och arbeta ihop degen.
  3. 3. Dela degen i 10 delar och kavla ut i runda kakor ca 15 cm i diameter. Använd mjöl till utbakningen.
  4. 4. Borsta bort överflödigt mjöl innan stekning. Stek på medelvärme ca 2 min på varje sida.
  5. 5. Lägg färdiga bröd på varandra och låt svalna under bakduk.

Skapat 2008-06-29 av meet, 17133 visningar, 248 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

5 dl  vetemjöl
2 dl  rågsik
1 msk  bakpulver
1 tsk  salt
2 msk  flytande smör & rapsolja (Arla)
1 msk  honung
4 dl  lättfil


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.