Torsk med kräftsmak

Recept av GOE

Recept: Torsk med kräftsmak

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.4/5 (13 röster, 11 kommentarer)

Lättlagad och mycket god bjudrätt med torsk.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. 2. Tina fisken och skär den i bitar.
  3. 3. Salta och peppra fisken.
  4. 4. Bottna en smord ugnsform med spenat. Lägg fisken ovanpå.
  5. 5. Rör ihop kräftost, dill och CF och bred detta över fisken och spenaten.
  6. 6. Täck med riven ost.
  7. 7. Grädda i 200 grader i ca 25-30 minuter.
  8. 8. Servera med pressad potatis, ärter och citron. PS. Bilderna visar hälften, alltså 3 portioner. DS

Skapat 2010-03-14 av GOE, 10310 visningar, 906 utskrifter. Källa: Min syster Elsa

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

900 gram  torsk (2 torskblock á 450 gram)
  salt, citronpeppar
400 gram  kräftost
4 dl  creme fraiche
  dill efter tycke och smak, ca 1 dl hackad
400 gram  hel spenat, fryst (ev. mer)
2 dl  riven ost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.