Torka mynta

Recept av lanternan

Recept: Torka mynta

INGREDIENSER

portioner/st.
  mynta
Betyg: Bli först med att betygsätta Torka mynta!

Att odla mynta är ganska lätt, tänk bara på att den lätt sprider sig. Låt den stå i krukor.

Typ: Övrig
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Övrig
Etiketter: billigt, lättlagat, ekonomiskt, konservera

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skölj och repa av bladen. Bed ut på ett bakplåtspapper på en plåt. Sätt ungen på knappt 50 grader och låt ugnsluckan stå på glänt. När kryddorna är helt torra, låter du dom svalna och packar i lufttät burk.
  2. 2. Man kan också knyta små buntar av kryddkvistar och hänga upp på tork.
  3. 3. Ett annat alternativ är en elektrisk tork, med brickor i flera våningar. Som på bilden.

Skapat 2010-09-13 av lanternan, 2169 visningar, 3 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

  mynta


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.