Tobbes tunnbrödrulle med makrill

Recept av godaremat

Recept: Tobbes tunnbrödrulle med makrill

INGREDIENSER

portioner/st.
15 st  mjuka tunnbröd
1 st  röd lök
1 st  röd paprika
500 gram  rökt makrillfilé
4 dl  crème fraiche
1 st  gurka
3 st  tomater
Betyg: 3.5/5 (2 röster, 2 kommentarer)

Perfekt sommarmat, lätt att göra i förväg och ta med på picnicen...

Typ: Smörgås
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Ansa och hacka löken fint. Rensa paprikan och hacka den fint.
  2. 2. Ta av skinnet från makrillfiléerna och skär dem i små bitar.
  3. 3. Blanda makrill, lök, paprika och crème fraiche i en skål.
  4. 4. Lägg en sträng av röran vid änden av tunnbröden. Lägg några tunna skivor gurka och tomat över.
  5. 5. Rulla ihop tunnbröden med fyllningen längst in och låt ligga svalt en stund före servering.

Skapat 2008-05-24 av godaremat, 2660 visningar, 29 utskrifter. Källa: http://www.godaremat.se/

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

15 st  mjuka tunnbröd
1 st  röd lök
1 st  röd paprika
500 gram  rökt makrillfilé
4 dl  crème fraiche
1 st  gurka
3 st  tomater


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.