Surdegsbröd med sparris, chili och oliver

Recept av lanternan

Recept: Surdegsbröd med sparris, chili och oliver

INGREDIENSER

portioner/st.
250 gram  surdeg
1 knippe  sparris
1 dl  creme fraiche
1 dl  parmesan
1 st  ägg
10 st  oliver
1 st  chili
  salt
  peppar
Betyg: Bli först med att betygsätta Surdegsbröd med sparris, chili och oliver!

Vet inte var gränsen mellan pizza och paj går. Snabbvarianten är att använda kyld smördeg från kyldisken. Med en sallad och några skivor lufttorkad skinka får man en hel rätt. Vi åt den som förrätt.

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Ugn
Etiketter: snabbt, lättlagat, fest, förrätt, enkelt, buffé

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Kavla ut degen, vik upp kanterna till en vall. Fyll med sparris, oliver och finskuren chili.
  2. 2. Vispa ihop creme fraiche, ägg, parmesan och krydda med salt och peppar. Slå blandningen över grönsakerna.
  3. 3. Grädda 20 minuter i 200 grader, eller tills fyllningen stelnat. Täck med folie om/innan rätten får för mycket färg.

Serveringsförslag: sallad

Dryckestips: vitt vin, öl, vatten

Skapat 2010-04-14 av lanternan, 825 visningar, 7 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

250 gram  surdeg
1 knippe  sparris
1 dl  creme fraiche
1 dl  parmesan
1 st  ägg
10 st  oliver
1 st  chili
  salt
  peppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.