Stekt falukorv med pikantsås

Recept av anette stolpe

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Stekt falukorv med pikantsås!

Gott till kokt potatis och en sallad.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Stek falukorven lägg över på ett fat.
  2. 2. Bryn purjo,lök,paprika och kryddor och koka sen i buljong ca 5 minuter vispa i tomatpure, sweetchili sås o späd med creme fraiche, lägg korven i såsen.

Skapat 2008-08-27 av anette stolpe, 1351 visningar, 13 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  Skivad falukorv
1 dl  strimlad purjo
1 st  finhackad röd lök
1 st  finhackad paprika
2 dl  buljong + vatten
1 tsk  dragon
2 msk  tomatpure
2 msk  sweet chili sås
2 dl  creme fraiche + ev redning
1 nypa  salt o cayenepeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.