Spenat- & ädelostpaj

Recept av lanternan

Recept: Spenat- & ädelostpaj

INGREDIENSER

portioner/st.
1 st  pajskal
Fyllning
5 st  ägg
4 dl  grädde
1 st  kvibille gräddädel
200 gram  fryst hackad spenat
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

En snabbvariant av en perfekt bufférätt. AA:s bidrag till påskbuffén. Med ett färdigt pajskal från kyldisken fixar du allt på under 30 min.

Typ: Paj
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Etiketter: billigt, snabbt, lättlagat, buffé, påsk, enkelt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Tina spenaten, lägg i pajskalet i en form, smula ner osten och spenaten. Häll på äggstanningen salta och peppra lite i den. In i ugnen 225 grader tills den fått färg och äggstanningen stelnat(ca 20 min).

Serveringsförslag: buffé, lax

Dryckestips: vitt vin, öl, vatten

Skapat 2010-03-29 av lanternan, 3853 visningar, 57 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  pajskal
5 st  ägg
4 dl  grädde
1 st  kvibille gräddädel
200 gram  fryst hackad spenat


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.