Sparris och Gruyeretarte

Recept av Falbygdens

Recept: Sparris och Gruyeretarte

INGREDIENSER

portioner/st.
1 knippe  Färsk sparris
1 paket  smördeg
  Gruyere
  olivolja
Betyg: Bli först med att betygsätta Sparris och Gruyeretarte!

God som förrätt med färsk vårsparris!

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Förberedelser: 5 min.
Tillagningstid: 15 min.
Total tid: 20 min.
Etiketter: Förrätt, sparris, Snabblagad, lättlagad

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skär ut en rektangel av smördegen.
  2. 2. Skär av botten av sparrisen och blanchera dem (koka hastigt)
  3. 3. Lägg sparrisen på smördegen och grädda i 175 grader i knappt 10 min.
  4. 4. Riv öber Gruyere, salta och toppa med lite olja och grädda en kortis igen tills osten smält. Servera!

Skapat 2012-03-21 av Falbygdens, 1597 visningar, 118 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 knippe  Färsk sparris
1 paket  smördeg
  Gruyere
  olivolja


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.