Spångabröd

Recept av Eremiten

Recept: Spångabröd

INGREDIENSER

portioner/st.
2 liter  filmjölk
1 liter  vetemjöl
1 liter  rågmjöl
7,5 dl  mörk sirap
2,5 dl  solrosfrön
4 msk  bikarbonat
1 dl  linfrön
1 msk  salt
  Colloritsoya
Betyg: Bli först med att betygsätta Spångabröd!

Saftigt gott bröd.

Typ: Bröd
Kök: Skandinavien
Tillagning: Bakat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda ihop ingredienserna
  2. 2. Häll i väl smorda 1,5 liters brödformar.
  3. 3. Grädda i 150 gradig ugn i 2 timmar.
  4. 4. Ta ut o. låt svalna.
  5. 5. Vira in bröden i bakplåtspapper.
  6. 6. Vänta till nästa dag innan du skär i brödet.

Skapat 2010-08-27 av Eremiten, 1373 visningar, 19 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 liter  filmjölk
1 liter  vetemjöl
1 liter  rågmjöl
7,5 dl  mörk sirap
2,5 dl  solrosfrön
4 msk  bikarbonat
1 dl  linfrön
1 msk  salt
  Colloritsoya


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.