Sommarpannacotta

Recept av Lotta

Recept: Sommarpannacotta

INGREDIENSER

portioner/st.
1 st  gelatinblad
1 dl  vispgrädde
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
0,5 st  finhackad rödlök
0,5 dl  finhackad gräslök
1 dl  gräddfil
30 gram  löjrom
1 nypa  gräslök til garnering
Betyg: Bli först med att betygsätta Sommarpannacotta!

Pannacotta till förrätt, kanske lite annorlunda men väl så gott.

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 5 min. Värm grädden i en kastrull och ta av från plattan. Lyft upp gelatinbladet och rör ner det i grädden. Krydda med salt och peppar, blanda ner rödlök, gräslök och gräddfil.
  2. 2. Häll smeten i dubbla stora muffinsformar. Låt dem stelna i kylen i minst 4 timmar eller över natten. Hit kan förberedas. Lägg på löjromen och gräslök före servering.

Skapat 2012-06-22 av Lotta, 354 visningar, 15 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  gelatinblad
1 dl  vispgrädde
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
0,5 st  finhackad rödlök
0,5 dl  finhackad gräslök
1 dl  gräddfil
30 gram  löjrom
1 nypa  gräslök til garnering


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.