Smörstekta kantareller

Recept av Linda Byström

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Smörstekta kantareller!

Godaste förrätten eller bästa kvällsmaten, smörstekta kantareller, vår pappa gjorde ofta detta då han vart ute och plockat svamp.

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Stekt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Stek svampen i smöret på hög värme, se till att koka bort all vätska, svampen ska få färg innan den är klar. Eventuellt behövs mer smör. Det märks om svampen verkar fastna men är blöt.
  2. 2. Salta och peppra ordentligt, släng i en klick smör till och häll upp svampen på det rostade brödet.

Dryckestips: Öl eller vitt vin tex chablis

Skapat 2008-03-20 av Linda Byström, 9426 visningar, 5 utskrifter. Källa: Pappa

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

6 msk  smör (inte margarin) ev mer
1 kg  färska kantareller
1 tsk  salt & peppar efter smak
8 st  skivor formfranska rostade


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.