Sillröra med ägg

Recept av Smöris

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

God röra med ägg och senapssill att äta på en bit knäcke eller kavring. Till buffe´eller som förrätt. Jättegott att äta till en öl innan grillning.

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Förberedelser: 10 min.
Tillagningstid: 5 min.
Total tid: 15 min.
Etiketter: förrätt, tapas, till drinken

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Hacka sillen i småbitar.Hacka äggen.
  2. 2. Blanda med creme fraiche och näsan allt spad från senapssillen.
  3. 3. Rör ner en halv gul lök + ev majonäs och dill. Smaka dej fram!
  4. 4. Servera på en liten bit kavring eller en bit knäcke. Garnera med en dillvippa.

Dryckestips: öl eller vin

Skapat 2012-07-10 av Smöris, 336 visningar, 10 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 burk  senapssill, liten
2 st  ägg, hårdkokta
1 dl  creme fraiche
1 st  gul lök, finhackad
2 msk  dill,ev
2 msk  majonäs, eventuellt
 


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.