Sherrysås

Recept av gudrun

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Sherrysås!

Passar bra till Lax med kräftstjärtar.Kan göras i förväg och värmas vid servering.

Typ: Sås
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka ner sherryn med smulad buljongtärning tills halva mängden återstår.
  2. 2. Vispa ner creme fraiche och låt såsen koka upp.Rör ner smör.Smaka av med salt och peppar.

Serveringsförslag: Lax med kräftstjärtar och nässelduchesse.

Dryckestips: Chardonnayvin

Skapat 2008-03-15 av gudrun, 1620 visningar, 14 utskrifter. Källa: Laga Lätt 3/2008

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 dl  halvsöt eller halvtorr sherry
1 st  fiskbuljongtärning
2 dl  lätt creme fraiche
1 msk  smör
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.