Selleri- och äpplepuré

Recept av lanternan

Recept: Selleri- och äpplepuré

INGREDIENSER

portioner/st.
1 st  rotselleri
1 st  grönt äpple
200 gram  smör
  peppar
  salt
Betyg: Bli först med att betygsätta Selleri- och äpplepuré!

Grym kombination med Apelsin- och rödvinssås till fisk.

Typ: Tillbehör
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Kokat
Etiketter: spännande, lättlagat, lyxigt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skala äpple och selleri, dela i små bitar och låt sjuda i smöret tills det är helt mjukt. Mixa och passera genom en sil, smaka av med salt och peppar.

Serveringsförslag: fisk, rödvin och apelsinsås

Dryckestips: rött vin, vatten

Skapat 2010-04-20 av lanternan, 368 visningar, 0 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  rotselleri
1 st  grönt äpple
200 gram  smör
  peppar
  salt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.