Såser

Recept av zimonzzon

INGREDIENSER

portioner/st.
600 gram  rabarber
2 st  rödlökar
1 st  Chilifrukt röd
4 dl  socker
1 msk  ingefära färskriven
 
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Rabarberchutney

Typ: Sås
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Förberedelser: 10 min.
Tillagningstid: 20 min.
Total tid: 30 min.
Etiketter: Lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. 1. Ansa och skär rabarbern i ca 2 cm stora bitar. Skala, halvera och skär löken i tunna skivor. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
  2. 2. 2. Lägg alla ingridienser i en kastrull tillsammans med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
  3. 3. 3. Koka upp och låt småkoka utan lock ca 20 minuter. Rör då och då. Häll upp i en rengjord glasburk . Sätt på lock. Förvara i kylen.

Serveringsförslag: Till ostbricka eller het lammgryta

Dryckestips: Vin/öl

Skapat 2012-06-17 av zimonzzon, 212 visningar, 3 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

600 gram  rabarber
2 st  rödlökar
1 st  Chilifrukt röd
4 dl  socker
1 msk  ingefära färskriven
 


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.