Rostad vitlök med sichuanwokan kycklingfile i citronsås

Recept av balp

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Rostad vitlök med sichuanwokan kycklingfile i citronsås!

En kinesisk GI wok

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Wokat
Etiketter: GI

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Hätta upp hälften av oljan i en wok. Tillsätt vitlöken och låt bli gyllenbrun. Luft över vitlöken på hushållspapper och låt rinna av rosta sichuanpeppar kornen i en torr panna verförsiktig så du inte bränner Hätta upp rästen av oljan tillsätt skivade kyckling woka 3-4 minuter tillsätt soja fisksås, citronsaft, och den avrunna vitlöken rör om hastight smaksätt med salt/pepper servera med ris

Serveringsförslag: ris, bulgur

Skapat 2012-04-08 av balp, 152 visningar, 1 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

200 gram  Kycklingfile, tunnskivad
4 st  vitlöksklyftor
2 msk  olja
1 st  citron, saften
1 msk  fisksås
1 msk  ljus soja
2 tsk  krossad sichuanpeppar
  salt
  svartpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.