Rosépepparkött

Recept av Lotta

Recept: Rosépepparkött

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.0/5 (2 röster, 0 kommentarer)

Gott och enkelt, sköter sig själv i ugnen. Supergott att servera med potatisgratäng och ädelostsås.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Gnid in köttet med kryddorna. Stick in en köttermometer i köttet. Tillaga i ugn 175 grader tills köttet uppnått en innertemperatur på 75 grader.

Skapat 2010-10-22 av Lotta, 4695 visningar, 55 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

800 gram  fläskytterfilé
  rosépeppar efter smak
  salt
  nymald svartpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.