Rigatoni alla Pizzaiola

Recept av OlvanJ

Recept: Rigatoni alla Pizzaiola

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 3.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

Eftersom det är en relativt krämig sås, trots att den inte innehåller grädde, passar den utmärkt att kombinera med Rigatoni där rören kan fyllas av den goda såsen, säger Christian Campogiani, kökmästare på den gamle och havet

Typ: Huvudrätt
Kök: Italien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Värm olivolja i en stekpanna, lägg i biffen och salta. Stek biffen på hög värme tills den får fin färg på båda sidor, cirka 1-2 minuter per sida. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Häll på tomater, tomatpuré och oregano i stekpannan tillsammans med biffen. Krossa sönder tomaterna i pannan. Koka ihop på hög värme, cirka 4 minuter. Salta. Sänk värmen till medelvärme och låt stå och puttra tills pastan är klar. Blanda ihop sås och pasta och servera genast!

Skapat 2010-05-12 av OlvanJ, 1459 visningar, 16 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  Barilla Rigatoni
400 gram  lövbiff, skuren i 2x5 cm stora bitar
400 gram  körsbärstomater på burk
2 klyftor  vitlök, tunt skuren
1 msk  tomatpuré
1 tsk  torkad oregano
2 krm  salt
2 msk  olivolja


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.