Renskavsgryta

Recept av nr1

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Renskavsgryta!

Utsökt renskavsgryta. Renskav kan bytas ut mot köttfärs. Kryddor kan adderas eller subtraheras efter smak. Svårighetsgrad: Medel

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: kött

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt. Lägg i löken och svampen, salta och peppra och fortsätt att steka en stund. Tillsätt enbär, gelé och grädde och låt småputtra cirka 5 minuter. Smaka av.
  2. 2. Strö över persilja och servera med kokt eller pressad potatis, gelé och sallad. Tips! Här går det förstås bra att använda annan svamp.

Serveringsförslag: potatismos

Dryckestips: mjölk

Skapat 2009-12-30 av nr1, 2299 visningar, 21 utskrifter. Källa: http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=3596

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 paket  djupfryst renskav (ca 240g)
2 msk  smör (att steka i)
1 st  hackad lök
100 gram  skivade champinjoner / ljusa kantareller
5 st  krossade enbär
1 msk  svart vinbärsgelé
2 dl  vispgrädde
1 knippe  hackad persilja (till servering)


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.