Rårakor med räkor och crabfish

Recept av Sara Nilsson

Recept: Rårakor med räkor och crabfish

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.5/5 (2 röster, 0 kommentarer)

Lite lyxigare variant av rårakor

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Övrig
Förberedelser: 15 min.
Tillagningstid: 15 min.
Total tid: 30 min.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Riv potatisarna grovt och blanda med salt, peppar, pressad vitlök och ev lite vatten om smeten är torr.
  2. 2. Grädda en stor eller två mindre rårakor i rejält med smör tills de är knapriga i kanterna och genomstekta i mitten.
  3. 3. Servera med crabsticks eller kallrökt lax, räkor, gräddfil, caviar, riven ost och lök.

Serveringsförslag: Som lätt lunch eller kvällsmat

Dryckestips: Öl

Skapat 2012-05-05 av Sara Nilsson, 403 visningar, 14 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  medelstora potatisar
1 klyfta  pressad vitlök
1 krm  salt
1 nypa  svartpeppar
4 st  crabsticks eller 50 g kallrökt lax
1 näve  skalade räkor
3 msk  gräddfil
3 tsk  svart eller röd caviar
0,5 st  hackad röd lök
0,5 dl  riven ost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.