Potatiskanapéer

Recept av Bighappy

Recept: Potatiskanapéer

INGREDIENSER

portioner/st.
10 st  kokta färskpotatisar
100 gram  kallrökt lax
1 st  dill, till garnering
Laxcreme
100 gram  kallrökt lax
200 gram  philadelphia ost
2 tsk  riven pepparrot
1 tsk  dijonsenap
2 msk  hackad gräslök
Betyg: 4.0/5 (2 röster, 1 kommentarer)

Små tilltugg som passar bra på en buffé eller till drinken.

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Finhacka laxköttet till cremen.
  2. 2. Blanda färskost, pepparrot, senap och gräslök. Vänd ner laxen.
  3. 3. Dela potatisarna på längden, skär bort en tunn skiva i botten så står de stadigare. Lägg en klick laxcreme på varje potatis.
  4. 4. Garnera med en laxstrimla och dill.

Skapat 2008-06-13 av Bighappy, 4158 visningar, 124 utskrifter. Källa: Året Runt

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

10 st  kokta färskpotatisar
100 gram  kallrökt lax
1 st  dill, till garnering
100 gram  kallrökt lax
200 gram  philadelphia ost
2 tsk  riven pepparrot
1 tsk  dijonsenap
2 msk  hackad gräslök


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.