Pölsa

Recept av annemon

Recept: Pölsa

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 3.0/5 (2 röster, 0 kommentarer)

Gerds egen pölsa,går bra att frysa, man kan också halvera receptet. Jag brukar halvera men tar en hel leverkorvförpackning

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Etiketter: enkelt och gott

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda allt väl i en kittel eller gryta låt småkoka i 1,5 timme. Rör om ordentligt emmellanåt så att det inte fastnar i botten.
  2. 2. Önskas, pölsa med leversmak är det enklast att röra i en korvförpackning med mald leverbiff ( tinad smet ),finns på (ica maxi) när det återstår20 min av koktiden.

Serveringsförslag: Potatis, inlagda rödbetor eller lingonsylt

Dryckestips: mjölk, vatten,öl

Skapat 2010-10-23 av annemon, 3830 visningar, 45 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

3 dl  korngryn
1,5 liter  vatten
  salt 1-2 msk
2 st  gul lök finhackad eller lökpulver 2 msk
  2 - 3 tsk kryddpeppar mellangrov
  mald vitpeppar efter smak
2 kg  köttfärs 10% fett


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.