Pepparstekt kotlettrad med rotsaker

Recept av Lotta

Recept: Pepparstekt kotlettrad med rotsaker

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Pepparstekt kotlettrad med rotsaker!

Saftigt, gott och prisvärt kött. Smakar mycket gott med den fruktiga ananassalsasn till detta lite peppriga kött.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Strö 1 tsk salt på köttet. Bryn det runt om i 1 msk olivolja. Pensla köttet med 0,5 dl av ananassalsan och krydda med pepparen.
  2. 2. Skala och skär rotsakerna i bitar. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Blanda dem med 2 msk olivolja och 1 tsk salt i en ugnssäker form.
  3. 3. Lägg köttet ovanpå rotsakerna. Stek mitt i ugnen i ca 35 minuter. Skiva köttet tunt och servera med resten av ananassalsan.

Skapat 2009-02-10 av Lotta, 1552 visningar, 40 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

600 gram  putsad kotlettrad
2 tsk  salt
1,5 dl  go green ananassalsa
1 tsk  grovmalen svartpeppar
1 tsk  stött grönpeppar
800 gram  blandade rotsaker
2 st  paprikor i olika färger


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.