Pastasås med bacon och gorgonzola

Recept av Åsas Mat och Bak

Recept: Pastasås med bacon och gorgonzola

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 3.7/5 (4 röster, 3 kommentarer)

En krämig jättesmarrig pastasås som funkar till vardags men även som bjudrätt.

Typ: Huvudrätt
Kök: Italien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Klipp baconet i små bitar.Bryn bacon och lök lätt, inte så det blir brunt.
  2. 2. Lägg i gorgonzolan och låt den smälta ihop med bacon och lök.
  3. 3. Häll på grädden och låt det småputtra en stund, smaka av med salt och peppar. Tänk på att både baconet och osten ger sälta. Servera med nykokt pasta. Jättegott!

Serveringsförslag: Pasta

Skapat 2008-11-18 av Åsas Mat och Bak, 11198 visningar, 161 utskrifter. Källa: Eget

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 paket  bacon
100 gram  gorgonzola
1 st  gul lök (finhackad)
6 dl  grädde
1 nypa  salt och malen svartpeppar efter smak


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.