Pasta med trattkantarellsås

Recept av Anel-Nevs

Recept: Pasta med trattkantarellsås

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Pasta med trattkantarellsås!

God pastarätt. Serveras med knaperstekt bacon och riven ost.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Etiketter: snabbt, lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Klipp baconet i mindre bitar och knaperstek det i torr stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Spara stekfettet. Stek svampen i smör. Låt vätskan koka bort. Tillsätt den hackade löken och fräs med ett par minuter. Häll på 2 dl av grädden och koka ihop ett par minuter. Salta o peppra. Tillsätt ev. 1 dl grädde till, innan det hälls upp. Koka pastan enl förpackningen och låt rinna av i ett durkslag. Ringla över lite olivolja. Blanda såsen i pastan eller servera var för sig + bacon o riven ost

Skapat 2011-11-14 av Anel-Nevs, 872 visningar, 49 utskrifter. Källa: ICAkuriren + eget

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

140 gram  bacon
200 gram  färska trattkantareller
  smör till stekning
3 st  schalottenlök, finhackade
2 dl  grädde
  salt o grovmalen svartpeppar
200 gram  tagliatelle
  olivolja
1 dl  riven Västerbottenost el. annan god ost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.