Påskens & Julens måste: Ägghalvor i kall sås

Recept av Malin Stoltz

Recept: Påskens & Julens måste: Ägghalvor i kall sås

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.1/5 (6 röster, 3 kommentarer)

Dekorativ och favorit på jul/påskbordet. Ursprungsreceptet kommer från min farmor men jag har Maliniserat det.

Typ: Övrig
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: buffé

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka äggen. Låt svalna.
  2. 2. Vispa grädden med elvisp. Rör ner övriga ingredienser.
  3. 3. Smaka av med salt & peppar.
  4. 4. Lägg ut såsen på ett uppläggningfat och lägg ägghalvorna där på.
  5. 5. Garnera äggen med t.ex räkor, kräftstjärtar, citron, dill, röd/svart rom, kaviar.

Dryckestips: öl cider

Skapat 2008-03-23 av Malin Stoltz, 12537 visningar, 400 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  ägg
2 dl  vispgrädde
1 dl  majonnäs
1 tsk  pressad citron
1 msk  kaviar på tub
1 burk  röd rom (liten burk)
2 msk  dill (fryst går bra)
1 nypa  salt och peppar efter smak


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.