Parmesanknäcke

Recept av Falbygdens

Recept: Parmesanknäcke

INGREDIENSER

portioner/st.
1 dl  vatten
100 gram  grahamsmjöl
90 gram  vetemjöl
100 gram  rågsurdeg
0,5 tsk  salt
60 gram  parmesan
  flingsalt
Betyg: Bli först med att betygsätta Parmesanknäcke!

Ljuvliga små knäckesticks med parmesan och flingsalt.

Typ: Smörgås
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Förberedelser: 60 min.
Tillagningstid: 3 min.
Total tid: 60 min.
Etiketter: knäckebröd, parmesan

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda allt utom flingsalt och låt degen stå plastad i 60 minuter. Kavla degen tunt, enklast i pastamaskin och skär plattorna i bitar. Nagga bitarna och strö över flingsalt. Grädda mitt i ugnen i 250° i några minuter.

Skapat 2012-05-25 av Falbygdens, 351 visningar, 28 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 dl  vatten
100 gram  grahamsmjöl
90 gram  vetemjöl
100 gram  rågsurdeg
0,5 tsk  salt
60 gram  parmesan
  flingsalt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.