Parmalindad kycklingfilé

Recept av Mamma Mat

Recept: Parmalindad kycklingfilé

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.5/5 (2 röster, 1 kommentarer)

En lätt och enkel bjudrätt, som sköter sig själv i ugnen. Det är lite pyssel innan, men det kan man göra i god tid innan gästerna kommer.

Typ: Huvudrätt
Kök: Italien
Tillagning: Ugn
Etiketter: kyckling parmaskinka färskost bjudrätt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Bryn kycklingfiléerna på båda sidorna i margarin tills de fått färg. Salta och pappra.
  2. 2. Låt filérna svalna något innan du skär ett snitt i dem.
  3. 3. Fyll snittet med Cantadou-ost.
  4. 4. Linda skiva med parmaskinka runt om filéen.
  5. 5. Stek i ugn i 200 grader i ca 20 minuter.

Serveringsförslag: ugnsrostad potatis

Skapat 2008-03-18 av Mamma Mat, 10866 visningar, 103 utskrifter. Källa: http://www.mammamat.blogg.se

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  kycklingfiléer
1 msk  margarin
0,5 st  burk Cantadouost vitlök/örter
4 st  skivor parmaskinka
1 st  salt och peppar efter smak


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.