Havets Wallenbergare

Recept av Byhäxan

Recept: Havets Wallenbergare

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 3.7/5 (4 röster, 1 kommentarer)

Eller pannbiff på lax. En läcker fiskfärsbiff som är väldigt lätt att göra.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Stekt
Etiketter: LCHF, enkelt, fiskburgare, laxburgare

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Hacka laxköttet grovt och blanda med äggula och kryddor. Forma biffar och vänd i vetemjöl, låt sen helst ligga i 10-15 minuter.
  2. 2. Stek på medelgod värme och servera med potatispuré, gröna ärter och ättiksgurka (se mitt recept på snabbinlagd gurka, den är perfekt till). Smält lite smör och lägg runt om.

Skapat 2009-03-13 av Byhäxan, 5597 visningar, 89 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  benfri rå lax
1 st  äggula
1 tsk  salt eller efter smak
1 krm  vitpeppar
  vetemjöl att vända i före stekning
  smör att steka i


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.