Paneng Gai

Recept av Bohauo

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

Thailänsk currykyckning gryta

Typ: Huvudrätt
Kök: Thailand
Tillagning: Övrig
Tillagningstid: 30 min.
Total tid: 30 min.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skala och hacka löken, skär kycklingen i "grytbits" stora bitar.
  2. 2. Värm oljan i en wokpanna (går lika bra med en gryta) och stek kycklingen så den får lite färg.
  3. 3. Tillsätt löken och fräs den så att den blir mjuk.
  4. 4. Sänk till medellåg värme och tillsätt currypastan samt salt, låt detta "dra in" i ca. 1 min. Tillsätt sedan kokosmjölken och limebladen. Låt småkoka i ca. 10 min.

Serveringsförslag: Äggnudlar

Skapat 2011-10-29 av Bohauo, 1266 visningar, 4 utskrifter. Källa: Menyse.com

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  Kyckning filé utan skin
2 st  gul lök
5 tsk  röd currypasta
3 dl  kokosmjölk
3 st  Lime blad
  olja till stekning
  salt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.