Ostfyllda Parmarulader

Recept av Falbygdens

Recept: Ostfyllda Parmarulader

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 3.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Goda små munsbitar att ha på buffébordet eller i sommarens picnickorg.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Tillagningstid: 15 min.
Total tid: 15 min.
Etiketter: tillbehör, tilltugg, lättlagat, snabblagat, parmaskinka, gorgonzola

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda gorgonzola och ricotta till en röra.
  2. 2. Hacka soltorkade tomater och rör ner tillsammans med osten.
  3. 3. Lägg ut parmaskinka och lägg en jämn sträng med röran för att sedan rulla ihop skinkan till rulader.
  4. 4. Skär rulladen på mitten för att göra små munsbitar. Servera!

Skapat 2012-03-30 av Falbygdens, 3284 visningar, 180 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 paket  Ridderheims parmaskinka
100 gram  Gorgonzola selected dolce
100 gram  ricotta
5 st  Ridderheims soltorkade tomater


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.