Öppen lasagne med svamp och fetaost

Recept av MamaLiz

Recept: Öppen lasagne med svamp och fetaost

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 2 kommentarer)

Snabbt, billigt, enkelt och gott.

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Övrig
Total tid: 20 min.
Etiketter: Lasagne, öppen lasagne, svamp, champinjoner, lättlagat, snabblagat, billigt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka lasagneplattorna mjuka enligt förpackning.
  2. 2. Hacka lök och vitlök. Fräs någon minut.
  3. 3. Skiva champinjoner i tunna skivor och lägg i pannan med löken. Stek tills genomstekta
  4. 4. Tillsätt persilja, honung, citronsaft och citronskal
  5. 5. Skiva fetaost i tunna skivor
  6. 6. Ta ur lasagneplattorna med hålslev. Varva platta, svampröra, platta, fetaost, platta, svampröra, platta och tippa med riven parmesan

Skapat 2012-01-25 av MamaLiz, 454 visningar, 8 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

8 st  Lasagneplattor, färska
8 st  färska champinjoner
2 st  vitlöksklyftor
1 st  lök
0,5 burk  Majs, liten
3 msk  fryst persilja
2 msk  flytande honung
2 msk  pressad citron
0,5 paket  Grekisk feta
  rivet skal av en halv citron
  riven parmesan


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.