Morbergs Hamburgare

Recept av jejjaj

Recept: Morbergs Hamburgare

INGREDIENSER

portioner/st.
600 gram  nötfärs
2 msk  worcestershiresås
  salt & peppar
  olja
Betyg: 2.6/5 (3 röster, 0 kommentarer)

Goda saftiga hamburgare. Tanken är att de ska grillas, men våran svenska sommar tillåter inte alltid det och då går det bra att steka dem. Servera dem gärna med hemmagjorda hamburgerbröd. (Se separat recept.)

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Grillat
Total tid: 20 min.
Etiketter: lättlagat enkelt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Lägg köttfärsen i en bunke och tillsätt salt och peppar. Blanda i worcestershiresåsen arbeta ihop till en smidig färs. Forma färsen till burgare med händerna,. Pressa hårt så de håller ihop under grillningen. Gnid in dem med lite olja strax innan grillningen. Grilla dem 2-3 min på varje sida. Dom får gärna vara lite rosa vid servering.

Serveringsförslag: hemmagjorda hamburgerbröd, Tomat saltgurka, cheddarost, rödlök och fransk senap

Dryckestips: öl eller rött vin

Skapat 2012-06-23 av jejjaj, 1598 visningar, 40 utskrifter. Källa: Morberg grillar (boken)

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

600 gram  nötfärs
2 msk  worcestershiresås
  salt & peppar
  olja


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.