Mjukt pannbröd

Recept av Bighappy

INGREDIENSER

portioner/st.
2,5 dl  naturell yoghurt
0,25 dl  honung
1,5 tsk  stött fänkål och anis
0,5 tsk  salt
3,5 dl  vetemjöl
2 dl  rågmjöl, fint
0,5 tsk  bikarbonat
Betyg: Bli först med att betygsätta Mjukt pannbröd!

Gräddas i stekpanna eller i ett trangiakök.

Typ: Bröd
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Bakat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Mät upp yoghurten i en bunke. Tillsätt honung, fänkål och anis, salt, vetemjöl och rågmjölet blandat med bikarbonat. Arbeta ihop till en smidig deg.
  2. 2. Ta upp degen och dela den i 10 bitar. Kavla ut på mjölat bakbord till runda kakor med en kavel. Avsluta med ett par tag med kruskaveln eller nagga med en gaffel
  3. 3. Grädda bröden på båda sidor i en medelvarm stekpanna, 2-3 minuter per sida.

Dryckestips: Kaffe, Thè

Skapat 2009-01-24 av Bighappy, 1528 visningar, 7 utskrifter. Källa: Hemmet journal 5/09

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2,5 dl  naturell yoghurt
0,25 dl  honung
1,5 tsk  stött fänkål och anis
0,5 tsk  salt
3,5 dl  vetemjöl
2 dl  rågmjöl, fint
0,5 tsk  bikarbonat


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.