Mississippi Mud Cake

Recept av Kickan L

Recept: Mississippi Mud Cake

INGREDIENSER

portioner/st.
4,74 dl  socker
2,36 dl  margarin eller "Crisco"margarin
4 st  ägg
3,56 dl  mjöl
0,8 dl  cacao
3 tsk  vaniljsocker
2,36 dl  hackade nötter(blandade)
0,5 tsk  salt
Ha på
3 dl  marshmallows hackade
Glasyr
1 tsk  vaniljsocer
2,38 dl  hackade nötter(blandade)
60 gram  smör
250 gram  florsocker
0,5 dl  cacao
0,5 dl  kaffegrädde
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

amerikansk kaka som jag har gjort om till svenska mått.. Därför lite annorlunda måttsatser.

Typ: Kakor
Kök: USA
Tillagning: Bakat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Mix sugar and shortening. Add eggs. Sift flour, cocoa and salt together. Add to mix. Add vanilla and nuts. Pour into greased and floured 13 x 9 pan.25x30 cm. Bake at 300 degrees = 150 Grader C for 35 minutes. Take out of oven, spread marshmallows evenly over top. Return to oven for 5 minutes. Take out and cool. Spread with frosting below: Melt butter. Mix cocoa and butter in large bowl. Add the remaining ingredients and mix well. Spread over cooled cake.

Skapat 2009-02-05 av Kickan L, 5413 visningar, 17 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4,74 dl  socker
2,36 dl  margarin eller "Crisco"margarin
4 st  ägg
3,56 dl  mjöl
0,8 dl  cacao
3 tsk  vaniljsocker
2,36 dl  hackade nötter(blandade)
0,5 tsk  salt
3 dl  marshmallows hackade
1 tsk  vaniljsocer
2,38 dl  hackade nötter(blandade)
60 gram  smör
250 gram  florsocker
0,5 dl  cacao
0,5 dl  kaffegrädde


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.