Matbröd för bakmaskin

Recept av Funkenstein

INGREDIENSER

portioner/st.
3 dl  mjölk
2 msk  olivolja
2 tsk  salt
6 dl  vetemjöl
1 msk  psylliumfrön
2 msk  Finax fibrex
1 tsk  torrjäst
Betyg: Bli först med att betygsätta Matbröd för bakmaskin!

Ett gott matbröd med fibrer för din bakmaskin.

Typ: Bröd
Kök: Skandinavien
Tillagning: Bakat
Förberedelser: 0 min.
Tillagningstid: 160 min.
Total tid: 160 min.
Etiketter: Bröd, bakmaskin

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Lägg i ingridienserna i den ordning som står på receptet. Sätt maskinen på 500g och medium gräddning. När brödet är klart, ta ut det å badda med lite vatten. Lägg sedan in det i rena kökshanddukar.

Skapat 2012-10-29 av Funkenstein, 497 visningar, 6 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

3 dl  mjölk
2 msk  olivolja
2 tsk  salt
6 dl  vetemjöl
1 msk  psylliumfrön
2 msk  Finax fibrex
1 tsk  torrjäst


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.