Marsipangodis

Recept av Catarina Algotsson

Recept: Marsipangodis

INGREDIENSER

portioner/st.
1 st  marsipan el. mandelmassa
1 paket  hasselnötskräm
200 gram  smält mörk el. ljus blockchoklad
 
Garnering: Blockchoklad och nötter tex. hasselnötter el. valnötter.
Betyg: 3.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

Fylld marsipan

Typ: Godis
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Gör en rundel av marsipanen, dela den i två delar, bre hasselnötskräm på ena halvan och kläm ihop delarna skär i ca. 1½ cm tjocka skivor och doppa varje skiva i smält choklad (som smält i vattenbad). Ringla motsvarande färg choklad över skivorna garnera med en nöt av valfri sort.Låt stelna förvaras i kylskåp.

Skapat 2009-03-15 av Catarina Algotsson, 7041 visningar, 36 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  marsipan el. mandelmassa
1 paket  hasselnötskräm
200 gram  smält mörk el. ljus blockchoklad
 


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.