Marängswiss tårta

Recept av Freiyda

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Marängswiss tårta!

Ett recept som jag har improviserat och själv, blev faktiskt riktigt gott, gick åt så snabbt att jag inte hann fota den =)

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: tårta, maräng, banan, mousse

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Tina glassen en aning och vispa den snabbt med en elvisp(bara tills den blir mjuk nog att bre). 2. Blanda bananmos och grädde. 3. Bre ut banan/grädde på lager1. 4. Bre ut glassen på lager2. 5. Täck tårtan med chokladmoussen. 6. Toppa med chokladsås, bananskivor och ev strössel.

Serveringsförslag: ställ in i kylen om den inte ska serveras direkt

Dryckestips: Saft, kaffe, lemonad

Skapat 2008-08-09 av Freiyda, 2941 visningar, 12 utskrifter. Källa: Egen

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

250 gram  vaniljglass
3 st  marängbottnar
150 gram  mosade bananer
1,75 dl  vispgrädde (eller lite mer)
1 flaska  chokladsås (på tub/flaska)
0,5 näve  strössel (valfritt)
1 st  skivad banan
1 st  sats chokladmousse


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.