Mald leverbiff

Recept av gun

Recept: Mald leverbiff

INGREDIENSER

portioner/st.
4 hekto  lever
5 st  Råa potatisar
1,5 tsk  salt
0,25 tsk  vitpeppar
2 st  gula lökar
Stekning smör
Sky grädde eller mjölk
Betyg: 3.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

Husmanskost.

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Stekt
Etiketter: Leverbiff.Husmanskost.Lättlagat.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skölj levern och mal den i köttkvarn tillsammans med potatis.(Eller färdigmald lever) Smaksätt smeten med salt och peppar.Bryn smöret i en stekpanna och klicka ned smeten med en matsket i ej för varm panna.
  2. 2. Lägg en lökskiva på varje klick.När biffarna fått vacker färg på ena sidan så vänd dem och stek dem vackert brun på löksidan.
  3. 3. Vispa ur stekpannan med grädde eller mjölk.Smaksätt skyn och slå över biffarna.
  4. 4. Man kan även steka biffarna utan lök och istället steka lök till.

Serveringsförslag: Potatis och lingonsylt,sallad

Skapat 2009-03-11 av gun, 6202 visningar, 54 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 hekto  lever
5 st  Råa potatisar
1,5 tsk  salt
0,25 tsk  vitpeppar
2 st  gula lökar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.