LCHF-schweizerfärs

Recept av GOE

Recept: LCHF-schweizerfärs

INGREDIENSER

portioner/st.
500 gram  nötfärs
1 paket  bacon
2 st  ägg
4 dl  riven ost
2 dl  vispgrädde
1 st  hackad gul lök
  salt och peppar
Till pensling:
1 msk  tomatpuré
1 tsk  1-1,5 tsk soja
Betyg: 4.6/5 (3 röster, 4 kommentarer)

Ett gammalt recept på schweizisk köttfärslimpa.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. 2. Stek bacon, knaperstekt. Häll i den hackade löken på slutet och låt fräsa med en stund tills den mjuknar.
  3. 3. Blanda sedan alla ingredienser till en limpa och stek i ugn i 50-60 min. Pensla några gånger mot slutet med tomat/sojablandningen för en fin yta.

Serveringsförslag: Svampsås, blomkål, haricots verts, eller coleslaw eller grönsaksmos.

Skapat 2009-10-31 av GOE, 4885 visningar, 348 utskrifter. Källa: Kokbok GI-noll/Skaldeman

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  nötfärs
1 paket  bacon
2 st  ägg
4 dl  riven ost
2 dl  vispgrädde
1 st  hackad gul lök
  salt och peppar
1 msk  tomatpuré
1 tsk  1-1,5 tsk soja


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.