LCHF-Floridasallad

Recept av GOE

Recept: LCHF-Floridasallad

INGREDIENSER

portioner/st.
1 dl  majonnäs
0,5 dl  crème fraiche
1 tsk  fransk senap
1 msk  citronsaft
  svartpeppar
1 st  liten rödlök, finhackad
200 gram  bacon
0,5 st  blomkålshuvud
Betyg: 3.6/5 (5 röster, 6 kommentarer)

Salladen går att äta direkt, men smakar bäst efter några dagar. Förvaras i kylskåp. Den håller sig bra i 4-5 dygn.

Typ: Tillbehör
Kök: USA
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Finhacka och knaperstek bacon. Häll över bacon och stekflott i en skål för att svalna.
  2. 2. Skala och finhacka rödlöken. Riv den råa blomkålen på grova sidan av rivjärnet.
  3. 3. Blanda ihop majonnäs, creme fraiche, senap, citronsaft och smaka av med svartpeppar. Rör ner rödlök, blomkål och det avsvalnade baconet. Rör om noga och smaka av. Är salladen väl syrlig tillsätter du mer majonnäs, är den väl rund i smaken spetsar du med senap/citron.

Serveringsförslag: Serveras med korv med högt köttinnehåll, t ex bratwurst.

Skapat 2010-02-24 av GOE, 7145 visningar, 455 utskrifter. Källa: Skaldemans GI-NOLL!

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 dl  majonnäs
0,5 dl  crème fraiche
1 tsk  fransk senap
1 msk  citronsaft
  svartpeppar
1 st  liten rödlök, finhackad
200 gram  bacon
0,5 st  blomkålshuvud


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.