LCHF-Coleslaw

Recept av GOE

Recept: LCHF-Coleslaw

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.6/5 (30 röster, 20 kommentarer)

Bra och lättgjort tillbehör till LCHF-kötträtter.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Finstrimla vitkålen för hand, med osthyvel eller i maskin. Slaka den genom att klämma den hårt med handen i en bunke så att den mjuknar.
  2. 2. Blanda övriga ingredienser och rör ner i kålen. Låt gärna stå i kyl och dra innan servering. PS. Den är så god att dubbel sats är att föredra. DS

Skapat 2009-08-25 av GOE, 38290 visningar, 1134 utskrifter. Källa: Airams LCHF-KOKBOK

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

7 dl  finstrimlad vitkål
1 st  liten morot, juliennestrimlad
1 dl  finstrimlad purjolök, eller rödlök
0,5 dl  majonnäs
1 dl  creme fraiche
2 tsk  dijonsenap
  salt och nymald svartpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.