Lätt remouladsås

Recept av lanternan

Recept: Lätt remouladsås

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Lätt remouladsås!

Lättlagad remouladsås, till fisk eller Panerad selleri med egen remouladsås. Uteslut sardeller för lakto/ovo vegetariskt alternativ.

Typ: Sås
Kök: Tyskland
Tillagning: Övrig
Etiketter: lättlagat, snabb

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Hacka ägget och blanda med yoghurt, senap och mosad sardellfilé. Tillsätt olja droppvis under omrörning. Blanda ner kapris, hackad gurka, örter. Tillsätt eventuellt salt.

Serveringsförslag: öl, vatten

Dryckestips: panerad selleri, fisk

Skapat 2009-08-15 av lanternan, 10528 visningar, 50 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  hårdkokt ägg
1 dl  gräddfil eller turkisk yoghurt
1 tsk  senap
2 msk  olja
1 msk  kapris
1 msk  hackad inlagd gurka
1 st  sardellfilé
2 msk  hackad persilja, dragon
  ev salt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.