Lasagne De Luxe

Recept av Malin Stoltz

Recept: Lasagne De Luxe

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.5/5 (6 röster, 4 kommentarer)

Lättlagad lasagne för det festliga tillfället.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Etiketter: festligt fläskfilé

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. 2. Finhacka scharlottenlöken och ansa svampen.
  3. 3. Stek lök & svamp en kort stund i lite smör. Häll över det vita vinet, ostsåsen, fond och pressad vitlök. Låt småputtra några minuter.
  4. 4. Skiva filén i ca 1/2 cm stra skivor och stek i smör i en stekpanna tills de får lite färg.
  5. 5. Salta och peppra.
  6. 6. Varva lasagneplattor, sås och kött. Börja med sås och avsluta med riven ost överst.
  7. 7. Tillaga ca 35 minuter i mitten av ugnen.
  8. 8. Servera på en bädd av ruccolasallad.

Serveringsförslag: ruccola, körsbärstomater

Dryckestips: vitt vin

Skapat 2007-11-09 av Malin Stoltz, 6903 visningar, 193 utskrifter. Källa: eget

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  fläskfilé
1 msk  smör alt. olja/smör att bryna köttet i
2 st  Scharlottenlökar
200 gram  Trattkantareller
5 dl  Kelda Ostsås
2,5 dl  vitt vin
2 msk  kantarellfond
2 st  vitlöksklyftor, pressade
1 st  salt & peppar
9 st  lasagneplattor
2,5 dl  riven ost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.