Lapskojs

Recept av ANDERS SUNDGREN

Recept: Lapskojs

INGREDIENSER

portioner/st.
1 kg  Rimmat fläsklägg
1 st  lök
2 st  lagerblad
1 st  morot
7 st  Kryddpepparkorn, hela
0,5 msk  kryddpeppar,mald
1 st  potatismos egen
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

Denna blir kanongod och inte lika smaklös som i skolan, sen är det billigt.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Fyll vatten över fläskläggen och låt koka upp sedan skumma av, efter ca 10 minuter kan du ha i delade löken, moroten samt kryddpepparkornen och lagerbladen. Låt detta koka i ca 1 1/2 timme eller tills köttet börjar släppa. Ta ur köttet och skär i mindre bitar och mixa i matbererare med 1/2 msk kryddpeppar malen samt 1/4 rå lök och ca 1 dl av kokspadet. Blanda ner i moset. Klart och jättegott med rödbetir till.

Skapat 2008-12-13 av ANDERS SUNDGREN, 16966 visningar, 98 utskrifter. Källa: Egen variant

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 kg  Rimmat fläsklägg
1 st  lök
2 st  lagerblad
1 st  morot
7 st  Kryddpepparkorn, hela
0,5 msk  kryddpeppar,mald
1 st  potatismos egen


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.