Kykling från sanlucar de barrameda

Recept av PeZeta

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Kykling från sanlucar de barrameda!

Spansk kykling. Serveras med ris eller bröd.

Typ: Huvudrätt
Kök: Spanien
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Stycka kycklingen o bryn i olivolja i en stor gryta. Salta o peppra. Hacka vitlöksklyftorna fint, stava moroten, grovhacka persiljan.
  2. 2. Häll på morotsstavarna, vitlöksklyftorna och persiljan (spara lite till garnering). Rör runt. Slå på 1-2 dl sherry och låt det småputtra i 20 min.

Skapat 2012-04-04 av PeZeta, 90 visningar, 0 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  färsk kykling
  olivolja
  salt o peppar
6 st  vitlöksklyftor
1 knippe  persilja
2 dl  torr sherry (1,5 t 2)
1 st  morot


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.